Sandie  - Smarties Glans of Glamour -  Født 3. oktober 2010 - DK18589/2010

Sandie var vores første corgi. Hun flyttede ind hos os i sommeren 2012. Det var hende hele eventyret startede med, da hun som 2 1/2 år blev udstationeret hos os. Efter et kuld hvalpe hos opdrætter den 3. januar 2014, var hun også på papiret vores.
Jeg har gået til træning med Sandie fra starten, men først da vi startede til agility i foråret 2013 vidste jeg hvilken vej vi skulle - AGILITY. Sandie er meget lærenem, så vi blev hurtigt klar til vores første konkurrence og her fra gik det stærkt. Vi har deltaget i utallige agility konkurrence på Sjælland og også vundet en del. Men vigtigst af alt, har vi haft mange skønne timer sammen. Højdepunktet på vores karriere, det kan man vel godt kalde det, var da vi den 2. september 2017 blev Sjællandsmestre i DcH!  

Sandie løber stadig agility, men nu i seniorklassen. Og hun elsker det stadig.
Hvis du har lyst til at se Sandie løbe agility, så ligger der videoer fra nogle af vores konkurrence-løb under agility på forsiden.

Chelsea - Smarties Loveable Chelsea - Født 3. januar 2014 - DK01804/2014

Chelsea er en af Sandie's hvalpe. Hun kom med hjem fra Jylland den 1. marts 2014, da vi hentede Sandie hjem efter alle hvalpene var flyttet hjemme fra. Hun faldt hurtigt til og da det var planlagt at Chelsea skulle være lydighedshund i DcH, begyndte sportræningen allerede nogle uger efter hun var kommet hjem. Endnu en lærenem hund dog meget mere selvstændig end hendes mor Sandie - og dette er godt når der skal trænes lydighed - især feltsøg og spor. Efter hvalpeholdet kom vi på konkurrencehold i DcH fakse. Chelsea er en skøn hun at træne med og hun er altid klar. I slutningen af 2015 startede vi til vores første konkurrence i DcH's lydighedsprogram.  

Jeg har også udstillet Chelsea især i perioden til hun blev omkring to år hvor lydigheden for alvor tog over. Desuden har hun også prøvet agility, bare for sjov ikke konkurrence. Vi deltager stadig i konkurrencer i DcH. 

Eevee - ElegantEevee - Født 20. marts 2018 - DK07801/2018

Eevee er Chelsea's hvalp og fra det første kuld hvalpe vi selv har "lavet". Det var en kæmpe oplevelse og starten på eventyret som opdrætter. Eevee er en skøn lille tæve, som er fuld af sjov af ballade. Hun "snakker" meget og er altid med på den værste. 

Med Eevee træner jeg også lydighed og spor. Hun er dejlig at arbejde med og altid opmærksom og klar hvad jeg end byder hende. Vi træner op til, at deltage i konkurrence i DcH's lydigheds program. Hun er meget social og jeg har tit Eevee med på job hos Agria Dyreforsikring, hvor hun elsker frokostturen på stranden og al opmærksomheden hun får af mine kollegaer. Vi har en indhegnet græsfold, hvor hun leger med de andre hunde. 

Jeg går også på udstilling med Eevee, og begge vores drenge har også deltaget i "barn og hund" med hende. Dog er det lydighedstræningen, der er vores fokus. Hun er meget lærenem og elsker at arbejde. Vi har efterhånden opnået en super rundering, en øvelse hvor hun skal finde en let skjult figurant og give hals ad denne.